HomeРазвлеченияRelated VideosMore From: Jebart Media

Tutorial Buat Masker Hilangkan Jerawat PETUA Orang Dulu2 Yang KINI VIRAL Di Media Sosial ! Jom Cuba

439 ratings | 37589 views
Jebart Media - Tutorial Buat Masker Hilangkan Jerawat PETUA Orang Dulu2 Yang KINI VIRAL Di Media Sosial ! Jom Cuba Sumber: FB Mohd Hasrul Hassan
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (40)
Ginger Teddy (15 days ago)
He has a very fine skin.
Emang terbukti jerawat dan bekas jerawat hilang dan muka pun jadi putih ,tapi emang muka tegang saat dah lama makainya
noorhayati Yati (3 months ago)
Bersihnye muka dia.
KHAIRUL AFIF (4 months ago)
Boleh x serbuk kunyit babbas
Faeez0101 Faeez0101 (4 months ago)
Kalau jerawat tersumbat boleh pakai masker petua ini..?tolong jawab please..😟
SR Gaming (5 months ago)
Bekas jerawat boleh?
Aini Munirah (5 months ago)
lepas saya tengok vid ni,terus buat..rasa tegang dan berdenyut muka 😂walaupun dah pukul 1:20 a.m.
Izwan 1007 (5 months ago)
tepung biasa tak boleh kerr
Sya Zana (5 months ago)
Saya dah cuba Gila tegang muka saya nak senyum pun susah... Memang macam tu eaa... Kalau pakai masker letak kunyit tepung beras dengan telur pehh dia punya tegang gila gila
Mohd Amirul (6 months ago)
perlu tambah air sikit ke??
Tetrazolium (6 months ago)
Ad sesapa dah try and nmpak perubahan x guna kunyit ni? Pls comment
MUHAMMAD ARIF IBRAHIM (7 months ago)
Memang akan kuning ka muka
nazliena naz (7 months ago)
best lah
Nur Faezah (7 months ago)
Cantik nya kulit hampa
Zura Aleesya (7 months ago)
Lepas kita pkai masker..Balance masker ni boleh di simpan ke
[boyak gaok] (7 months ago)
boh air sikit boleh x..dlm cmprn tu
fizz rahman (5 months ago)
[boyak gaok] x perlu tambah air..hanya putih telur,tepung beras dan kunyit jerrr...lps tu oles kat muka
hidayah amiruddin (8 months ago)
xboh tepung beras xpa dak? boh knyit dgn teloq ja
Che en (8 months ago)
Muka tegang wow.
Renny Asmara (8 months ago)
brp kali seminggu kena buat ek?
LimitxBreaker (6 months ago)
Renny Asmara sekali seminggu
AshMel NiCkY'90 (8 months ago)
Dh try dh mmg best
Faeez0101 Faeez0101 (4 months ago)
Bagus ke petua ini?awak pakai ada perubahan ke?
lxmbdrxmstxck (8 months ago)
hri2 sy buat.. muka sy dah mcm fattah amin
Faeez0101 Faeez0101 (4 months ago)
Jdi kunyit hidup lha muka awk hahaha😂
aina fatinii (5 months ago)
hahaaaaanat betoiiii
LimitxBreaker (6 months ago)
lxmbdrxmstxck woi seminggu skali lahh😂😂😂
Norman Norman (9 months ago)
ni buat bape kali ye
Faeez0101 Faeez0101 (4 months ago)
Norman Norman seminggu sekali.
Syahidahtul Ribbeqqa (9 months ago)
bersih muka awak
Cik Yuni (9 months ago)
first time buat ni. asal muka ak tegang gila ..mmmg cmtu ek
Faeez0101 Faeez0101 (4 months ago)
Kalau semingu dua kali boleh jgk
qhis comel (4 months ago)
Kamaruzzaman Zaman boleh je.klau pkai kunyit betul pun boleh jugak.potong kecik2 /hiris pstu cmpur dgan tepung beras
Kamaruzzaman Zaman (7 months ago)
Kalau tak letak telor tak pe ke?
Wani Azizan (9 months ago)
Telur mmg boleh tegangkan kulit, 😀 bagus buat selalu. Boleh letak tisu atas telur, n lapis2kan telur lagi.. Boleh jd peel off mask.
Cik Yuni (9 months ago)
shah kecik tak . smggu sekali..mksud saya , kali pertama sya buat masker pakai telur, rse cm pelik sbb tegang. jakun kjp.hehe
Pareng Log (10 months ago)
Boleh cuba nih 😉
Jebart Media (10 months ago)
yup macam ok je petua ni !!

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.