HomeХобби и стильRelated VideosMore From: FemaleDailyNetwork

3 Fakta Tentang Pori-Pori

230 ratings | 27428 views
Wishing that your pores will gone forever? Can we actually do that? Find out the answer in this video, where Affi Assegaf, our Co-Founder, talks about all things pores. Female Daily is Indonesia's biggest online beauty destinations and home to a beauty community with over 230,000 members. We are a part of a network of digital destinations specifically catered to women. You can find product reviews, makeup tutorial, beauty inspirations, industry news, pro tips and many more on our website. This YouTube channel is home to our beauty videos, produced by the talented in-house production team. Our vibrant community is the heart and soul of Female Daily. The women are savvy, intelligent, independent, and opinionated. If you are interested to meet fellow beauty enthusiasts, head to our main website www.femaledaily.com and introduce yourself in our forum: femaledaily.com/forum. See you there! :)
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (5)
aka 999 (8 days ago)
Anda dokter kulit kah ?.
Ivonne wijaya (7 months ago)
Kalau dilaser bisa gk ka?
Naya L (1 year ago)
Tapi bayi koq pori-porinya itu kecil banget samapai gak keliatan gitu ya? Halus... mulus... pas jadi dewasa ikut membesar jg pori2 nya. apa mungkin krn pertambahan tinggi dan berat badan yaa yg bikin pori2nya ketarik.. bayangin tahi lalat (mati) di kulit, kalo kita tarik sisi kulit sekitarnya dg ibu jari & telunjuk saling menjauh, pasti tahi lalat jg ikut melebar dan memajang. Mungkin begitu jg dg pori2 kali ya?
Diah Yuni (2 years ago)
waaah tipsnya ditunggu
devrowena (2 years ago)
jadi percuma gue beli paket the body shop tea tree buat ngecilin pori2........................

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.